Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


6 жінок, які можуть відбити вашого чоловіка

23:00, 14 Кві 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1798 · 

Типажів розлучниць рівно стільки, скільки типажів жінок взагалі, тому що відбити вашого милого може будь-яка. Але це зовсім не означає, що ви не повинні знати, до кого найчастіше йдуть чоловіки. Раптом і біля вашого в'ється хтось із цих дамочок?


Потенційні конкурентки

Потенційні конкурентки



Його колишня

Це тільки в одну річку не можна увійти двічі, а на одні й ті ж граблі наступити - так це запросто. Особливо якщо відносини насправді не завершені. Люди розійшлися, а почуття ще є, або є відчуття, що розлучатися було не так: не було сказано головне, не було поставлено крапки.

Як це відбувається: елементарно. Повернутися в стосунки набагато простіше, ніж почати нові. Якщо вам здається, що це не так - значить, ваші минулі відносини точно закінчені. А взагалі, якщо між ними щось ще залишилося, то вони обидва думають, що їм всього лише доведеться повернутися в точку розриву і спробувати почати з того ж самого місця. Але насправді це не так: минув час, ситуація була відпущена і пережита, тому є відчуття, що причина розриву стерлася. А все інше - залишилося. Все інше - це розуміння, це безліч прекрасних моментів, пережитих разом, це просто звичка, яка теж дуже важлива.

Ваша приятелька

Уточнюємо - не подруга. Тому що подруги, природно, так не поступають. Проблема в тому, що ви не маєте ніякої можливості це запобігти, тому що довіряєте їм обом. Тобто вам просто в голову не приходить, що між ними щось вже починається - все ж як завжди, дорогі вам люди знайшли спільну мову, це прекрасно і чудово. На жаль, але іноді виявляється, що вони давно куди ближче один одному, ніж ви могли уявити.

Як це відбувається: залишимо лірику на тему "змію на грудях пригріла" - це очевидно. Неочевидно наступне: немає ніяких ознак, за якими можна обчислити ту саму гіпотетичну розлучницю. Так що, на жаль, марно рвати відносини з самотніми кокетками і відмовляти від дому приятельок, які недавно пережили розрив і шукають собі чоловіка, щоб потішив. Вашого хлопця цілком може відвести щаслива дружина і мати сімейства - та сама жінка, про яку ви і подумати подібного не могли. Парадокс: чим ближче до вас ця діва, тим непомітніше все відбувається.

Колега

Класика жанру. У них багато спільного, вони щодня бачаться, їм завжди є про що поговорити. І при тому, що він бачить її кожен день і, можна сказати, вже з нею зріднився - йому невтямки, що вона теж нормальна, жива жінка. Тому що вона напевно завжди непогано виглядає і не впадає в істерику. Просто тому, що вона на роботі. Але він про це не замислюється.

Як це відбувається: і знову класика. Корпоратив, на якому всі напилися і дозволили собі зайвого, або відрядження, в яку відправили їх обох, або загальний проект, над яким вони працювали вдень і вночі - разом. Ні на одну з цих ситуацій ви не можете вплинути безпосередньо, на жаль. Просто тому, що ви можете і не знати, з ким ваш милий працює.

"Дурочка"

А ось з цієї особливої приємно мати справу - просто тому, що її можна виставити з вашого спільного життя на рахунок раз. До того як щось трапиться, профілактично. Взагалі, цю діву варто видалити з ближнього кола, навіть якщо у вас взагалі немає ніякого чоловіка. Просто тому, що дурненька рано чи пізно подорослішає і перетвориться в жах яку дуру.

Як це відбувається: дівчинка грає на чоловічому самолюбстві, звичайно. Він сильний чоловік, вона слабка жінка, яка пропаде в цьому жорстокому світі, якщо він не візьме її негайно на ручки і не понесе в свій неприступний замок. Чому чоловіки попадаються на цей тупий гачок без наживки? Тому, що це абсолютно особливі чоловіки. Ті, хто не відчуває себе мужиком, якщо поруч з ними не тупцює це безглузде і дурне створіння, на тлі якого він о-го-го!

"Свій пацан"

Старовинна бойова подруга, той самий чоловік, з яким ваш чоловік пройшов вогонь, воду і випив вісімнадцять літрів віскі. Або - що нічим не краще - нова знайома, з якою у нього спільне хобі, кікбоксинг який-небудь або розведення цихлид. А може, вони старовинні френди в соцмережі - настільки старовинні, що ви читаєте їх листування і не розумієте, про що вони взагалі розмовляють, тому що вам абсолютно не відомі події і люди, про яких йде мова, і не ясно, чому вони один одному пишуть щось на кшталт "дорогий камрад" і "бувай, мати, цілую". Це вже флірт чи ще ні?

Як це відбувається: у вас на очах. Вона приходить в гості або ви десь зустрічаєтеся, тому що він хоче вас з нею познайомити. І нічого доброго не виходить, тому що ви відчуваєте себе зайвою на цьому святі життя. Вони сміються над жартами, які вам незрозумілі (просто тому, що "професійні" жарти взагалі мало кому зрозумілі), вони говорять про речі, в яких ви ні в зуб ногою, вони влаштовують вечір спогадів, але в цих спогадах вас, природно, немає . І проблема не в тому, що ви весь вечір відчуваєте себе зайвою. Проблема в тому, що вони теж це відчувають. Хоп - і одна ниточка між вами і вашим чоловіком вже лопнула. Загалом, все, що ви можете зробити, - постаратися якомога швидше з нею здружитися, навіть якщо не дуже-то й хотілося. Швидше за все, це спрацює. Ну, звичайно так і буває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловічі хитрощі: як розгадати його справжні наміри

Міс "раптова овуляція"

Темна конячка. Чи то правда жінка з дивовижною фертильністю, то чи давня коханка - ви не дізнаєтеся. Дізнаєтеся ви тільки наступне: ваш чоловік від вас йде, тому що вона вагітна. Від нього. Сюрприз.

Як це відбувається: так яка, загалом, різниця? У будь-якому випадку він вам вже зрадив як мінімум один раз.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
22:00
Кохання може зашкодити здоров'ю
Здоров'я в соцмережах: