Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 способів не ходити в спортзал і залишатися у формі

07:00, 18 Кві 2016 · Категорія: Схуднення · Переглядів 1814 · 

Ми всі знаємо, що без фізичних навантажень нікуди. Але що робити, якщо біг в парку або вправи на прес не викликають у вас нічого крім нудьги? Шукайте альтернативні спортивні заняття! Коли ви рухаєтеся із задоволенням, то зможете легко подвоїти навантаження, і не тільки витратити зайві калорії, але і підняти настрій.


Катання на велосипеді

Катання на велосипеді



Бокс

Думаєте, це нежіночий вид спорту? Спробуйте хоч раз побити грушу в поганому настрої, і ви зрозумієте, що бокс здатний творити чудеса! Заняття боксом сприятливо впливають не тільки на рельєф торса, а й на внутрішнє самовідчуття. Бокс покращує реакцію, сприяє розвитку зібраності, точності і координації рухів. Заняття підвищують витривалість, "включають" голову, яка потрібна для вироблення тактики. Боксом важливо займатися під контролем досвідченого наставника, який допоможе уникнути травм, адже тренер вчить не тільки тримати удари, але і грамотно "йти" від них. При заняттях боксом помітний високий психоемоційний ефект: бокс вчить управляти своїми емоціями, людина стає більш впевненою у собі і власних силах. Бокс відноситься до травмонебезпечним видів спорту, тому важливо подбати про свою безпеку і слідувати точним інструкціям тренера.

Нескучний фітнес
Пілатес

На противагу боксу пілатес можна назвати однією з найбільш безпечних систем вправ. Заняття підійдуть людям будь-якої статі і віку, незалежно від фізичної підготовки. Крім позбавлення від стресу заняття пілатесом сприяють лікуванню від головного болю, болю в спині, роблять благотворний вплив на травми хребта, запобігають остеопорозу і остеоартриту - все те, від чого особливо часто страждають офісні працівники. Система вправ пілатес затребувана і при схудненні. З його допомогою можна коригувати фігуру, позбавляючись від зайвих кілограмів і проблем з поставою. Великою перевагою є те, що пілатес використовує комплексний підхід до тренування тіла: ви не качаєте окрему групу м'язів, а тренуєте все тіло в єдиному комплексі.

Бойові мистецтва

Бойові мистецтва з кожним роком стають дедалі популярнішими, відкриваються нові школи, де формуються групи не тільки для дітей, а й для дорослих. Ушу, дзюдо, айкідо, карате, капоейра - вибирайте на свій смак. Бойові мистецтва вчать не тільки самозахисту, а й усвідомленості, зосередження, швидкої реакції. Заняття в групі, спаринги і філософія, яка є невід'ємною частиною будь-якого бойового мистецтва, подарують не тільки прекрасну фізичну форму і енергію, а й почуття впевненості, витривалість, внутрішній спокій.

Танці на пілоні

Навчання танцям на пілоні підійдуть усім, хто хоче знайти альтернативу фітнес-залу, підтягнути тіло, зробити мускулатуру рельєфною. За одну годину таких танців можна спалити до 650 ккал, тому цей вид тренувань корисний тим, кому необхідно швидко знизити вагу і повернутися в форму. Однак необхідно віддавати собі звіт в тому, що погана фізична форма не дозволить вам швидко освоїти цей вид спорту. Під час занять на пілоні м'язи отримують серйозне навантаження, тому ними можна замінити виснажливі заняття на тренажерах. Танець на пілоні розвиває гнучкість, пластичність і грацію. Однак, і для цього виду спорту існують свої обмеження. Перш за все, це травми зв'язок і суглобів, особливо колін і голеностопа. Перед заняттями необхідно проконсультуватися у лікаря.

Велосипедні прогулянки

Цей вид транспорту доставить вас куди завгодно, не змушуючи стояти в пробках. Для багатьох велосипедний спорт став культурою. Цей вид спорту сприяє розвитку мускулатури нижніх кінцівок, органів дихання і кровообігу, а також підвищує загальну фізичну витривалість. При їзді на велосипеді в помірному темпі енергія витрачається економніше, ніж при ходьбі або бігу. При спокійній їзді велосипедний спорт доступний і корисний для людей і дошкільного, і похилого віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 способів схуднути за тиждень

Їзда на лонгбордах

Набирає все більшої популярності не тільки серед молоді, а й серед дорослого населення. Перевага цього виду вуличного спорту в тому, що їм можна займатися в будь-якому місці, де є рівний асфальт. Парки та сквери - підходящий варіант для лонгбордістов.

Пінг-понг

Щоб грати в пінг-понг, необов'язково бути професійним спортсменом, можна просто насолоджуватися грою на свіжому повітрі або в приміщенні. До речі, слова "пінг" і "понг" нічого не означають, вони імітують звук, який видає м'яч, вдаряючись об ракетку (пінг) і стіл (понг). У цього виду спорту були і інші варіанти назви: "Флім-флем", "Віф-ваф". Пінг-понг корисний для зору, покращує почерк, прискорює реакцію.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
5 порад, як розпочати боротьбу з ожирінням
8:30
4 кроки до ефективного схуднення
19:30
7 відмазок, які не дають нам займатися спортом
11:00
Як пити оцет для схуднення?
22:00
Як скинути вагу після 40 років?
15:30
Ідеї здорового перекусу на схудненні
23:30
Голодування чи здорове харчування: який підхід кращий?
10:00
Спосіб спалювання вісцерального жиру на животі
23:00
Суп-пюре з авокадо для схуднення
11:00
Японський метод схуднення за допомогою чаю
6:20
Лікарі розповіли, як схуднути без дієт
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
15:30
Цикорій допоможе схуднути
0:20
Продукти, які не дозволяють схуднути
23:30
Шоколад, який сприяє схудненню
17:00
Препарати для схуднення не замінять спорт
19:45
Як швидке схуднення шкодить здоров'ю?
0:40
Особливості схуднення без відмови до солодкого
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
17:00
Шоколад може приносити користь навіть тим, хто худне
11:00
Як схуднення впливає на вигляд обличчя у різному віці?
19:45
Білок допомагає плавно худнути
9:00
4 фрукти, які можна їсти на схуднення
21:00
Дефіцит цього вітаміну не дозволяє схуднути
11:00
Поради для схуднення у літньому віці
10:00
Причини невдач у схудненні
9:00
Продукти для сніданку, які не дозволяють схуднути
23:00
Вік для найефективнішого схуднення
19:45
Спеції, які спалюють жир
23:00
Порада, яка допоможе позбутись від пивного живота
17:00
Чому обличчя старіє під час схуднення?
15:00
Рецепт курячого філе на схудненні
23:00
Два ранкові напої для схуднення
15:30
Чому заняття спортом не сприяють схудненню?
15:30
Звуки їжі допомагають скидати зайву вагу
23:30
Напої, які перешкоджають накопиченню жиру
17:00
2 дії для швидкогого схуднення
10:00
Рецепт корисного напою для схуднення
11:00
Як правильно пити воду для схуднення?
9:00
Хитрощі для зменшення живота
Здоров'я в соцмережах: