Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 стереотипів про чоловіків, які жінки вважають правдою

21:00, 04 Січ 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1682 · 

Нам здається, що ми все знаємо про чоловіків. Ми встигли повісити на них ярлики і не поспішаємо розлучатися зі звичними стереотипами. Але чи всі з того, що ми приймаємо за чисту монету, правда?


Самі придумали і самі повірили

Самі придумали і самі повірили



1. Чоловіки бездушні

Часто жінкам здається, що чоловіки не схильні віддаватися яким би то не було почуттям. Все це виходить з порівняння, оскільки навіть найменш емоційні жінки схильні проявляти свої почуття і давати їм волю, в той час як чоловіки відчувають меншу потребу в вихлюпування емоцій і воліють вести себе більш стримано.

Така поведінка часто ранить жіночу стать і провокує сильну реакцію з її боку, в той час як чоловіки в більшості випадків просто не розуміють, у чому причина невдоволення обраниці.

Не поспішайте з висновками, а постарайтеся розгледіти ті чи інші зміни в настрої чоловіки, знаходьте його емоції між рядків, і тоді ваше співіснування буде гармонійним.

2. Чоловіки думають, як ми

Ще одна помилка жінок в тому, що вони проводять аналогію між своїми висновками і логічними ланцюжками і роздумами чоловіків. Насправді, спосіб мислення у чоловіків відрізняється від жіночого. Більше того, він досить індивідуальний для кожної особистості. Тому не варто рівняти всіх по собі (це стосується представників будь-якої статі).

Пам'ятайте, що ви можете бути не зрозумілі або самі щось не так зрозуміти - не розраховуйте, що станете закінчувати один за одним фрази, а просто приймайте ваші відмінності не тільки як даність, але і як плюс до вашого взаємного тяжіння. 

3. Чоловіки не можуть приймати рішення

Часто у слабкої статі складається враження, що чоловіки абсолютно не здатні самостійно щось вирішити. Але це не так!

Зрозуміло, кожен чоловік в більшій чи меншій мірі володіє вольовими якостями, але часто він навіть не встигає їх проявити, так як активність і самодостатність жінки повністю поглинає його статус. У такій ситуації чоловік може збунтуватися і безпосередньо з'ясувати питання лідерства, або ж, як найчастіше буває, попросту почати плисти за течією, віддаючи всі питання на рішення жінці, якщо вже вона сама виявляє до цього ініціативу.

І якщо спочатку жінці правити подобається, то незабаром вона втомлюється від цього, а перевчити і розворушити чоловіка вже досить важко. Постарайтеся поменше гнути свою лінію і давати чоловікові право приймати рішення - повірте, це змінить ситуацію.

4. Чоловіки - егоїсти

Тотальний чоловічий егоїзм - таке ж перебільшення, як і те, що всі вони бабії. Запам'ятайте головне - не варто узагальнювати.

Якщо ж вам здається, що ваш чоловік егоїстичний, постарайтеся розібратися, чому ви так вважаєте? Якщо він веде себе егоїстично з вами, а з іншими людьми проявляє себе зовсім інакше, варто подумати про його ставлення до вас. Якщо ж егоїзм це норма його поведінки, то вам залишається тільки вирішити, чи варто підтримувати такі відносини.

5. Чоловіки не вміють любити

Передусім немає людей не здатних на любов - є люди, які закриті від почуттів або ж приховують їх. І, звичайно, в кожному окремому випадку ситуація відрізняється.

Постарайтеся зрозуміти природу почуттів вашого обранця і те, чому він не проявляє свої почуття. Можливо, ваші відносини просто не мають розвитку або ж вони не влаштовують і не мають перспектив для однієї із сторін або навіть для обох. Таке відторгнення може відбуватися на підсвідомому рівні. Подумайте про це і поговоріть з чоловіком щиро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 ситуацій, коли потрібно говорити чоловікові правду

6. Чоловіки прокрастинатори

Прокрастинація - це психологічний термін, який позначає переховування людини від своїх справ і обов'язків або ж їх відкладання на невизначений термін. Замість необхідних справ людина, як правило, розважається або знаходить собі непотрібну роботу або легке заняття.

Схильність до прокрастинації мають як чоловіки, так і жінки - кожному в житті траплялося зіткнутися з перспективою такого неприємного заняття, що простіше було займатися чим завгодно, але не цим.

Якщо ж ви помічаєте в чоловіку підвищену тягу до розваг замість роботи, постарайтеся зрозуміти, що його так не влаштовує - його постійна робота, домашні обов'язки, підтримання обридлих контактів і так далі. Можливо, йому і вам варто щось змінити в житті.

7. Чоловіки неймовірно ліниві

Не ставте хрест на всіх чоловіках, а тим більше на коханому, тільки через міфів про їх лінь. Звичайно, в домашніх справах чоловіки не виявляють великий ініціативи, та й не схильні лізти в те, що їх мало цікавить.

Тим не менш, вам варто тільки попросити - і з бажанням або без, але чоловік прислухається до вашої прохання і допоможе вам або виконає доручення.

Чого не варто чекати, так це бурхливої ініціативності, як і феноменальної пам'яті - постарайтеся ненав'язливо нагадувати про свої прохання, якщо вони важливі або вимагають виконання у визначений термін.

Не варто довіряти стереотипам і міфам, ставитеся до кожного чоловіка як абсолютно самостійного і унікальному індивіду. Так, можливо, є певні типажі і види, але, тим не менш, за кожним штампом ховається жива людина. Дивіться вглиб нього, щоб не прогадати.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
Дієві методи боротьби зі стресом
17:30
Чому люди втрачають відчуття спраги
23:30
7 методів для покращення самопочуття
13:30
Методи, котрі допоможуть забути про стрес
7:30
Дитячі звички дорослих, які шкодять здоров'ю
21:00
Чому позитивні люди менше хворіють
9:30
Три фактори, через котрі ми гриземо нігті
22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
Здоров'я в соцмережах: