Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 незручних речей, які здаються чоловікам привабливими

20:30, 19 Вер 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 1757 · 

Спасибі їм величезне, цим прекрасним людям, які вважають сексуальними окуляри, skinny джинси і чоловічі сорочки.
Хоча насправді чоловіки вважають ще більш сексуальними ось ці 10 предметів нашого гардероба.

Дівчина

Дівчина



Босоніжки на високих підборах

Почесне перше місце, золота медаль. Забороніть їм! І нам забороните. Навіть свята інквізиція не додумалася до настільки витонченої тортури. Зате додумалися древні китайці, "для краси", які ломали дівчаткам стопи, і сучасні модельєри, які придумали ці три ремінця на височенному каблуці. Стопа сповзає вперед і пальці доводиться підтискати, щоб вони не вгризалися в асфальт. Підйом завеликий - скажете, треба ретельніше розмір підбирати? Гаразд. А як щодо зламаних щиколоток, викривленої постави, набряків, провокуючих захворювання вен, скорочення ахіллового сухожилля і просто болю? Пекельного болю - шкандибати в цьому по розбитому асфальту і мрієш, що прекрасний принц зараз прискаче і пристрелить тебе. З жалості.

Сукні з глибоким декольте

Панночкам з маленькими грудьми доводиться заковувати себе в броню під назвою push up, яка безжально зминає їх ніжні принади. Це шкідливо, між іншим, не кажучи вже про те, як неприємно. Діви з солідним бюстом змушені постійно стежити, щоб з декольте що-небудь случайно не вивалилося і щоб туди нічого не звалилося. Спагеті в декольте - не епізод італійської комедії, а сувора правда життя. Ось як це звідти діставати, а?

Довгі великі сережки

Дуже красиво. Вигідно підкреслюють витончену лінію шиї, заклично погойдуються і нагадують про ті часи, коли жінки служили прикрасою парадної зали. Тільки вся ця краса плутається у волоссі, заважає користуватися мобільним телефоном і відтягує мочку вуха. Боляче відтягує, між іншим.

Стрінги

У балет їх усіх, в балет! Ні, серйозно: дуже шкода, що палкі шанувальники стрінгів жодного разу не випробували на собі простий хореографічний трюк. Танцівник сідниці не тримає як слід? Нехай тоді ними тримає що-небудь тонке - лінійку, наприклад. Уронил - починай вправу спочатку. Стрінги тримати, звичайно, не потрібно, але саме відчуття цієї мотузочки ... Поставити б до верстата цих любителів крихітних трусиків, так? Зразу б подарували своїм дівчатам красиві комплекти зі сліпами.

Корсет

Судячи з усього, саме тріумфальне повернення корсетів і породило другу хвилю фемінізму. Прямо цунамі фемінізму, якщо говорити відверто. За це корсетам можна сказати велике спасибі і знову відправити їх в минуле. І ось що цікаво: сучасні корсети мало нагадують знаряддя тортур двохсотрічної давності, вони набагато м'якше, але ми все одно в шоці: а як сидіти? А як дихати? А як шнурки на черевиках зав'язати, пардон? Не кажучи вже про те, щоб спокійно випити коли і не гикати потім півгодини.

Міні спідниця

Якщо вона вузька, її треба постійно обсмикувати. Якщо вона широка, її треба притримувати, щоб вітром вгору не знесло. Але у нас є всього два питання: як в цьому виходити з машини і як у цьому сісти на сидіння в метро? Тиша нам відповіддю. Ну, ми щось таке підозрювали.

Спідниця олівець

Одягла? Ось і стій тепер на одному місці, красива і голодна. Тому що в цьому ходити не можна, можна тільки дріботати. І їсти теж не можна. З'їж одну тюфтельку і ложку гречки - і все. Все! Тепер півдня втягуй живіт, а то почнуть вітати з прийдешнім збільшенням в сімействі. Але красиво, так. Не посперечаєшся.

Панчохи

Загадкова річ. Дуже загадкова. Ні, вони гарні, безумовно, - коли приходить час сексуально роздягатися. Але деякі наполягають: носи, мовляв, цю красу щодня, моя дорога. Та яка тобі різниця, ти ж їх не бачиш? А він, виявляється, представляє. Ось він розуміє, що ти в панчішках, і це йому гріє серце і деякі частини тіла нижче. От би він представляв, що ти відчуваєш, коли розумієш, що панчіх зрадницьки поповз вниз, а на тебе всі дивляться і підтягнути його немає ніякої можливості. Епічне відчуття!

Плаття з відкритою спиною

Будемо чесні: дівчатка-гілочки з напівпрозорою спинкою і крихітними грудьми, напевно, відчувають себе в цьому цілком комфортно. А всі інші сидять і гадають - а що там з рельєфом тилу? Сидіти треба так, ніби ти - жертва князя Влада Цепеша, він же Дракула: дуже любив цей милий чоловік садити своїх ворогів на кіл. Розслабишся - ось тобі і складочки. А спереду вона. Груди. І гравітація. Безсердечна. Ні, силіконові накладки нічого не тримають, на жаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що ніколи не варто просити у чоловіка: ТОП 5

Мереживна білизна

На перший погляд здається: що ж тут незручного? Головне, щоб розмір відповідав, а в цілому - ну, білизну і білизну. Крім того, що дійсно комфортне мереживну білизну коштує як крило від "Боїнга". І його треба прати так, ніби купаєш новонародженого кошеняти. І незрозуміло, під який одяг його носити, бо мережива звідусіль стирчать. Під светр з оленями, хіба що? І під гірськолижні штани? І взагалі-то, від нього попа свербить. Ну, якщо вже говорити відверто.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
Здоров'я в соцмережах: