Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


11 способів зробити чоловіка щасливим

21:00, 30 Вер 2015 · Категорія: Психологія, Секс та кохання · Переглядів 9647 · 

Чоловік, позбавлений повноцінного сексу, - нещасливий чоловік, якими б шикарними вечерями ти його не годувала, як би не обпирала і де б не підстиляла соломку. Чоловікові секс потрібен як повітря, і якщо в ліжку у вас з ним все шоколадно, то всі інші блага сімейного життя прикладуться автоматично. Але погодься, через роки спільного життя складно зробити так, щоб він був усім задоволений і не дивився наліво!

В ліжку

В ліжку



1. Будь для нього об'єктом бажання
Науково доведено, що фізична пристрасть живе не більше трьох років. Після закінчення цього періоду гормональний фон приходить в рівновагу, і гормони перестають керувати нашими емоціями. Відтепер пристрасть і бажання потрібно підтримувати більшою мірою зусиллям розуму. Чесно сказати, зовсім небагато молодих щасливо проживають цей період. Близько 70% пар розходяться, адже, крім сексу, їх нічого не пов'язувало. Але й ті, хто залишаються разом, відчувають не кращі часи - подружній секс заглядає в спальню все рідше і рідше. Ми стаємо один для одного сусідами, але от парадокс - для інших все одно притягальні як сексуальні об'єкти. Тому завдання номер один для жінки в тому, щоб максимально підтримувати стан духу і тіла чоловіка в бойовій готовності. Зробити це непросто, але й не так вже й складно.

2. Підтримуй хорошу фізичну форму
Чоловіки люблять очима - заїжджена-презаїжджена істина. Але на те вона і істина ... Струнке підтягнуте тіло завжди буде викликати більше бажання, ніж пухкі форми. Так, твій живіт і груди вже не такі, як до народження дитини, але виправдовувати свої зайві 10 кг пологами якось несучасно. Зверни увагу на свій харчовий раціон і фізичну активність. Схуднувши, ти піднімаєш планку в першу чергу в своїх очах, і це не зможе не відбитися на увазі чоловіка до тебе.

3. Доглядай за тілом
Зовсім не потрібно бути леді перфект з обкладинки глянцю, але акуратні нігті, гладкі п'ятки, відсутність рослинності, пахуча шкіра і підкреслені очі - цього буде цілком достатньо, щоб виглядати в його очах бажаною.

4. Парфуми
Аромат, який ідеально зливається з запахом твоєї шкіри, доповнюючи її, - вбивча зброя для чоловіків. Є достатньо науково обгрунтована теорія, згідно якої ми вибираємо один одного із запахів. Так от, якщо ти потрапиш добре підібраними духами в десятку зі своїми феромонами, твій чоловік навіть не зрозуміє, що його так в тобі манить.

5. Підтримуй рівень своєї освіченості на висоті
Є у мене одна знайома. Коли вона йде по вулиці - чоловіки звертають шиї. Здається, що під її ногами розстелена червона доріжка, а її офісна спідниця-олівець виглядає так, як ніби на ній плаття з останньої колекції Версаче. Але чоловіки довго не витримують поряд з цією красунею. Коло її інтересів - шопінг і вечірки. Жоден розсудливий чоловік не буде довго бажати жінку, яка чудово орієнтується лише в марках косметики і цінах в бутиках. Наш внутрішній світ, наша самоідентифікація, наші устремління, амбіції і знання важливі для чоловіків не менше довгих ніг або пружних грудей.

6.Відгукуватися на його бажання

"Голова болить". Ах, цей аргумент гідний занесення до Книги рекордів Гіннесса! Люба, ти обіцяла бути з ним і в горі, і в радості, ти добровільно прийняла обітницю йти з ним по життю і бути його половиною. Так будь нею! Ти, можливо, заперечиш, а що зробив він для того, щоб ти хотіла його вечорами після роботи і домашніх справ? Ти права, але це зовсім інша розмова, зараз мова про те, щоб ти сама, з доброї волі, проявляла свою любов і готовність бути для нього насолодою. Чоловіки дуже цінують, коли жінка відгукується на їх сексуальний заклик.

7. Проявляй ініціативу
Бери ініціативу на себе, коли він поруч, і в спальні і поза нею! Це зробить тебе цікавою і бажаною в його очах! Йому буде подобатися проводити з тобою час. І, коли справа дійде до спальні, забудь все сумніву, всі "подобається / не подобається". Виражай свої почуття яскраво і дико, занурь його в свою сексуальність і дикі бажання, не приховуй своїх почуттів! Роби те, що він любить, без обмежень, без кордонів, тільки кохання, коханняі ще раз кохання. Не будь колодою, будь активна, ініціативна, шукай нові шляхи, щоб приголубити і порушити його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приваблює чоловіків в жінках: опитування

8. Пишайся їм
Чоловіки, як малі діти, страшенно люблять, коли жінка заглядає їм у рот і захоплюється їх якостями. Впевнена, у твого чоловіка обов'язково є ну хоч одна риса, за яку його можна поважати. Він класно фотографує? Не мовчи, хвали його роботи, лайкай в соцмережах, розповідай всім і кожному, який він талановитий і як ти їм пишаєшся. А може, він володіє шикарними аналітичними здібностями? Частіше звертайся до нього за допомогою прояснити те чи інше питання і кожен раз дякуй за те, що без його допомоги, без його розуму ти не змогла б вирішити ту чи іншу задачу. Твоє щире, підкреслю - щире, захоплення завжди буде загострювати фокус його сексуальної уваги на тобі. Адже це класно, коли такий неповторний, унікальний чоловік хоче тільки тебе одну в цьому світі.

9. Розділяй його інтереси
Коли ви ходите гуляти, старайся розділяти його захоплення: наприклад, він може любити футбол. Навіть якщо тебе це часопроведення змушує здивовано піднімати брови, варто хоча б спробувати поглянути на це з його точки зору. Зроби крок назустріч йому, і він зробить крок назустріч тобі. Поважай його захоплення, і взамін ти отримаєш те ж саме. Можливо, варто почати спільне хобі!

10. Догоджай його шлункові
Іноді не обов'язково винаходити складні пироги-плюшки-гарніри. Засмажити на грилі пару шматків м'яса з кров'ю, красиво сервіруй піднос з овочевою свіжої нарізкою, додай який-небудь екзотичний продукт, келих хорошого вина - і, запевняю тебе, він буде ситий, задоволений і готовий як піонер!

11. Захоплюйся його ... ммм ...
Так- так. Його чоловічим достоїнством і його здібностями коханця. Напевно, цей пункт єдиний, який може підносити чоловіка на небеса без всіх вищеперелічених моментів. І він же може скинути його і боляче вдарити по його чоловічої самооцінці, якщо ти будеш зневажливо відгукуватися про його здібності в ліжку.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Чому люди втрачають відчуття спраги
23:30
7 методів для покращення самопочуття
13:30
Методи, котрі допоможуть забути про стрес
7:30
Дитячі звички дорослих, які шкодять здоров'ю
21:00
Чому позитивні люди менше хворіють
9:30
Три фактори, через котрі ми гриземо нігті
22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
Здоров'я в соцмережах: