Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 типів жінок, які відлякують чоловіків

21:00, 22 Жов 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 2664 · 

Про закон тяжіння між чоловіком і жінкою можна розмірковувати нескінченно. Фізіологи пояснюють закоханість "хімією", гормональним сплеском. Але іноді красивій і успішній дамі ніяка "хімія" не допомагає знайти супутника життя. У чому ж справа? У психологів є власне пояснення: існують типажі жінок, які насторожують і навіть відлякують від них чоловіків. Які?


Які жінки відлякують чоловіків

Які жінки відлякують чоловіків



Бізнес-вумен або Залізна леді
Жінка, яка всього добилася в житті сама і може заткнути за пояс будь-якого чоловіка. Така собі міс недоступність. Завжди акуратна, стильно одягнена в діловий костюм, сувора зачіска. Вона підприємлива, знає, як вирішити будь-яку проблему. З такою дамою приємно спілкуватися, проводити час в розумних бесідах. Ось тільки жити ... Сильним світу цього не подобається, коли їх "опускають", а процвітаюча жінка - це прямий докір їхньому самолюбству.

Що робити: частіше розслабляйтеся, не говоріть з чоловіком про роботу, не зациклюйтеся на ній. Можна поплакатися на нещасне життя. Не варто командувати в ліжку, і взагалі пам'ятайте завжди, що партнер по життю - не ваш підлеглий. І, як казав Остап Бендер, "будьте простіше, і люди до вас потягнуться". Стримуйте свою зарозумілість і усвідомлення, що ви гідні більшого. Посміхайтеся людям. Тоді чоловіки точно звернуть на вас увагу.

Базарна баба
Зовсім не обов'язково дами цього типу повинні торгувати на ринку. Вони можуть працювати де завгодно, але ось "хабальство" сховати не виходить - це не приховаєш під шаром дорогої косметики і за тонованим склом розкішного автомобіля. Як правило, вона виявляється в різних екстремальних ситуаціях, часто в конфліктах з чоловіками.

Що робити: постарайтеся проаналізувати, що схожого є у вас від базарної торговки? Може бути, занадто гучний сміх або звичка робити єхидні зауваження з приводу і без, вступати в конфлікт з пасажирами громадського транспорту або істерично вимагати грошей на обновки? Або ви можете вийти з дому в заляпаних вчорашнім брудом черевиках? Варто викорінювати в собі «хабальство».

Емансипована чоловіконенависниця
Стародавнє прислів'я говорить: сила жінки в її слабкості. Адже варто лише почати потурати чоловічим капризам, зробити вигляд, що з усім згодна, дивуватися його мудрості і далекоглядності, як чоловік все готовий скласти до ваших ніг. Емансиповані особи викликають у представників сильної статі подив або відвертий страх. Це проявляється в усьому: ті ж шкідливі звички, одяг унісекс, манера спілкування. Хіба такі жінки надихали поетів і лицарів на написання шедеврів і здійснення подвигів?

Що робити: навіть якщо ви знаєте, що психологічно сильніші за чоловіка, розумніші і здібніші його, навіть якщо ви зневажаєте його, то чи варто про це кричати і показувати всім виглядом, що він черв'як земляний? Крутити чоловіком потрібно непомітно, так, щоб він сам думав, що він - господар і повелитель.

Меркантильна хижачка
Категорія жінок, які прагнуть в житті все влаштувати за рахунок інших. Звичайно, не найстрашніший варіант, тим більше, що більшість чоловіків упевнені в тому, що всі жінки такі. Це певний тип жінок, які не хочуть нічого робити. Будь-які грошові "вкладення" - подарунки, оплата вечері, допомога - сприймається як даність, без якої чоловік перестає існувати. Такі пані в першу чергу роблять ставку на спонсорство. При знайомстві їхні запитання про місце роботи, район проживання і про марку машини відразу ж насторожують.

 Що робити: не дозволяйте собі бути схожою на таких жінок. Якою би ледачою ви не були, в будь-якому випадку лежати на дивані не найкраще рішення вашого життя. Займіться якоюсь справою. Так, може бути, перший час буде важко, але потім втягнетеся. Звичайно, можна виправдати свої лінощі депресією, але в такому випадку психологи тим більше радять брати "ноги в руки і працювати" - чудово відволікає від проблем.

Істеричка або Скандалістка
Ні, це не діагноз, а один із зручних способів поведінки, який вибирають багато жінок. Гучний, верещали голос, сльози і загрози повіситися, якщо він не ..., заламування рук і викидання його улюблених речей з балкона. Ні, це не про вас? Як стратегія істеричність не підходить в принципі. Тим більше, що жінки, які звикли себе штучно накручувати, у підсумку часто насправді стають неврівноваженими і плаксивими, у них часто трапляються депресії.

Що робити: страдниць, звичайно, шкода. Але хіба можна жити з людиною через жалість? Таких найкраще пошкодувати на відстані. Варто ламати стереотипи поведінки і намагатися вирішувати питання, не закочуючи істерики і скандали. Спробуйте витримувати в бесідах з людьми спокійний тон спілкування. Зневіра не найкраща якість, будьте оптимістичніше і вчіться мислити позитивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти себе в особистому житті

Прилипала

Сенсом життя такої жінки є постійне перебування в центрі уваги. Вона намагається нести радість всім оточуючим. Можна часто побачити дам, які як пташки, щебечуть, перелітають з гілочок і дуже швидко стомлюють. Подібний жіночий типаж завжди "випадково" виявляється в місцях, де буває чоловік, найчастіше радісно його вітає, всіляко залучає до діалогу. Так, вона активна, абсолютно без комплексів, найчастіше нав'язлива, що дуже дратує чоловіків.

Що робити: уславитися прилипалою гірше нікуди. Тому до подібного типу жінок чоловіки ставляться дуже зневажливо. І якщо помітили в собі схильність нав'язувати своє товариство людям, то згадайте про такі людські якості, як гордість і гідність. До того ж, іноді корисніше витримати паузу. Ставтеся до себе з повагою. І люди потягнуться до вас.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
Здоров'я в соцмережах: