Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 речей, яких ніколи не можна вимагати від чоловіків

00:20, 30 Кві 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 2124 · 

У відносинах обидва партнера часто починають щось вимагати один від одного. Багато хто вважає, що чоловік або жінка "повинні" що-небудь один одному або зобов'язані вести себе певним чином. Але такі вимоги далеко не завжди виправдані і часто засновані лише на нав'язаних стереотипах. Деякі жінки навіть не замислюються, наскільки безглуздо можуть звучати їх вимоги.


Чоловік, тому не винен

Чоловік, тому не винен



Ось 10 речей, яких ніколи не можна вимагати від чоловіків.

1. Утримувати жінку

Це одне з найголовніших вимог, які дами часто пред'являють до чоловіків. Можливо, це доречно, якщо у вас вже є сім'я і ви зайняті вдома вихованням маленьких дітей. Але чому чоловік повинен утримувати дорослу самостійну жінку з самого початку відносин? Від нього вимагають дорогі подарунки, одяг, поїздки на відпочинок ... Звичайно, якщо чоловікові подобається, то він цілком може це робити. Але він не повинен утримувати всіх, з ким зустрічається.

2. Розірвати відносини з друзями

Не варто змушувати чоловіка розривати відносини з друзями, особливо давніми. Навіть якщо вони вам не подобаються, навіть якщо він проводить з ними занадто багато часу і навіть якщо в їх компанії є жінки. Старі друзі через багато років сприймаються майже як родичі, тому розрив з ними буде болючий і принесе чоловікові чимало неприємних емоцій. Якщо чоловік до цього не готовий, то йому буде простіше відмовитися від нової любові, ніж від старих друзів.

3. Віддалятися від його рідних

Запам'ятайте, сім'я - це та тема, де можна щось вимагати. Сім'я завжди буде в його житті. Ви можете уникати його рідних, ви можете з ними не ладнати, але вимагати від чоловіка не спілкуватися з будь-ким з них ви не в праві.

4. Розділяти ваші інтереси

Звичайно, дуже приємно, коли між вами багато спільного. Але це не означає, що треба змушувати чоловіка займатися вашими улюбленими справами, наприклад, взяти уроки танців або подивитися черговий серіал. Він також не може змушувати вас ходити з ним на риболовлю чи за грибами. Адже задоволення від такого буде мало. Ви повинні поважати інтереси один одного, але зовсім необов'язково розділяти їх.

5. Відмовитися від своїх інтересів

Нікому не подобається, коли їх змушують відмовитися від особистих або професійних інтересів. І вам би теж це напевно не сподобалося, якби він вимагав від вас змінити роботу, продати улюблену річ або перестати ходити по салонах краси. Тому не вимагайте і ви від нього відмови від чого-небудь, що йому подобається і важливо для нього, інакше підхопите агресію і обурення. Нічого хорошого для відносин з цього не вийде.

6. Вирішувати ваші проблеми

Багато жінок вважають, що справжні чоловіки повинні вирішувати за них всі найменші проблеми, навіть якщо вони можуть і самі їх вирішити. Звичайно, підтримка між коханими людьми обов'язково повинна бути, і допомагати один одному потрібно. Але деякі жінки зловживають такою підтримкою і вимагають від своїх чоловіків вирішувати за них буквально всі проблеми, перетворюючись в безпорадного дитини. Якимось чоловікам це навіть подобається, а ось інші через деякий час від цього збігають.

7. Ігнорувати інших жінок

Жінкам треба зрозуміти і запам'ятати, що чоловік просто не може ігнорувати інших жінок. Це ненормальна і нездорова поведінка. Звичайно, якщо він занадто часто фліртує з іншими, то ви можете зробити йому зауваження. Але перестати дивитися на красивих жінок і повністю перестати спілкуватися з іншими він не зможе ніколи. І це зовсім не означає, що він готовий вам зрадити. Адже всім нам подобається дивитися на щось гарне, в цьому немає ніякого злочину.

8. Просити вибачення першим

Деякі пані вважають, що у всіх сварках перший крок до примирення повинен робити чоловік. Насправді першим миритися повинен той, хто відчуває, що готовий до цього. Якщо ви хочете зберегти відносини, робіть щось для цього теж. Чоловік на змушений тікати до вас і просити вибачення з квітами після кожної сварки, особливо якщо ви теж в ній винні.

9. Стати іншим

Найбільша помилка деяких жінок в тому, що вони сподіваються переробити своїх чоловіків. Це трапляється дуже рідко. Людина може змінюватися за своєю ініціативою, він може набиратися досвіду і на його основі в чомусь змінити свій погляд на світ, але переробити людини насильно практично неможливо. Не витрачайте даремно час і нерви. Краще пошукайте того, хто подобається вам таким, яким він є.

10. Повинен, бо чоловік!

Абсолютно недоречно вимагати щось від чоловіка тільки тому, що він чоловік. Багато жінок дбайливо вирощують в голові стереотип "того самого справжнього чоловіка", а коли коханий раптом в чомусь йому не відповідає, починають вимагати від нього якихось вчинків. Ніхто не повинен вести себе так, як хочеться вам. Ніхто не зобов'язаний відповідати вашим очікуванням. Якщо вам щось в вашому обранцеві не подобається, значить ви помилилися у виборі, шукайте свого "ідеального чоловіка", а не змушуйте змінюватися нинішнього.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
Здоров'я в соцмережах: