Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Які кар'єрні можливості пропонують в Києві для фахівців медичної сфери

21:10, 12 Січ 2022 · Категорія: Новини · Переглядів 7904 · 

Коли йдеться про здобуття медичної освіти, у свідомості більшості незмінно формується сумний ланцюжок: важка робота, маленька зарплата, пацієнти, яким нічим не догодиш, та тиск з боку керівництва. Відверто кажучи, перспективи малоприємні. Проте, щороку до медичних коледжів і вишів вишиковуються величезні черги з абітурієнтів. Що ж змушує молодих людей на цей крок? Яку кар'єру в медичній сфері можна зробити в Києві?



Кар'єра в медицині: можливі варіанти

Найпростіше й очевидне: для початку працевлаштуватися в одну з рядових державних поліклінік або лікарень Києва. Проте мало хто виявляє бажання працювати тут. Судіть самі: зарплата крихітна, і хоч би скільки в газетах писали про підвищення, достатньою її вважати все одно складно, при цьому вимоги дуже високі. Тільки часто не до якості лікування, а до якості заповнення паперів та до відповідності всім нормам та правилам. Доктор Хаус, із однойменного серіалу, не протримався б у нашій лікарні години, ніхто б навіть не встиг з'ясувати, наскільки він чудовий лікар. А якийсь горе-фахівець, який підходить до лікування формально і ставить помилкові діагнози, цілком спокійно може пропрацювати все життя і з шаною піти на пенсію, якщо завжди діє за інструкцією.

Престижнішими вважаються приватні поліклініки та лікарні Києва. Сюди запрошують перспективних та кваліфікованих лікарів та медперсонал націлених на ефективну роботу. Ставлення до працівників тут шанобливіше, бо вони пройшли певний відбір. Та й працювати тут зручніше — трохи більше свободи від нав'язливих інструкцій, тому що вони аргументовано можуть пояснити кожне своє рішення, краще технічне оснащення, є гарне діагностичне обладнання, до заробітної плати додаються виплати за прийом хворих, та й приватна консультація такого фахівця коштує дорожче.

image003.png (212.83 Kb)

Які фахівці потрібні?
На сайті для пошуку роботи Jooble є безліч вакансій, щоб почати успішну кар'єру. У цій статті ми підготували топ-10 найпопулярніших позицій у медичній сфері.
1. Лікар терапевт. Вони лікують та ставлять діагноз пацієнтам. Лікарі можуть працювати за багатьма спеціальностями, включаючи педіатрію, догляд за сім'єю, онкологію та інтенсивну терапію.
2. Медсестра. Працює у клініках, будинках для людей похилого віку, громадських центрах та лікарнях. Надає медичну допомогу пацієнтам усіх вікових груп та з різними медичними потребами. Слідкує за прийманням ліків, працює із медичними приладами, проводить діагностичні тести та стежить за життєвими показниками пацієнтів. Знайти роботу медсестрою в Києві не складно, це одна з найбільш затребуваних професій в медичній сфері.
3. Помічник стоматолога. Ці фахівці беруть на себе адміністративні обов'язки в стоматологічному кабінеті, і від них може знадобитися надання базової допомоги пацієнтові.
4. Дієтолог. Професіонал, який допомагає пацієнтам складати спеціалізовані дієтичні плани. Це може бути спроба схуднути чи лікування захворювань, таке як діабет чи непереносимість лактози. Дієтолог повинен знати як їжа впливає на організм людини і які хімічні процеси відбуваються в організмі.
5. Фармацевт. Він відпускає ліки за рецептом лікаря, інформує пацієнтів як приймати препарати, консультує лікарів з питань несумісності певних призначень. Також контролює запаси ліків та стежать за чистотою приміщення аптеки.
6. Лікар УЗД. Технік з УЗД обслуговує ультразвукове обладнання, складає графік прийому пацієнтів, проводить ультразвукові дослідження пацієнтів та знімає зображення та відео з сонограми.
7. Анестезіолог. Вводить анестезію та знеболювальні, щоб підготувати пацієнтів перед операцією. Вони стежать за життєво важливими показниками хворого під час операції, щоб уникнути побічних реакцій та ускладнень.
8. Спортивний тренер. Досліджує та працює з пацієнтами які отриманими в результаті занять спортом травми. Розробляє план лікування та фізичних вправ.
9. Домашній лікар. Він відповідає за допомогу пацієнтові, який перебуває вдома, у виконанні повсякденних завдань, таких як купання, одягання та загальний догляд. Працівники цієї професії часто мають справу з пацієнтами-інвалідами, людьми похилого віку, хронічними хворими або людьми з порушеннями когнітивних функцій.

Тож можемо зробити висновок, що знайти роботу фахівцю медичної сфери буде знайти не складно, якщо рівень кваліфікації відповідає очікуванням роботодавців.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

11:31
Яке вино купити до риби
6:30
3 секрети для підтримки імунітету старших людей
17:30
5 фактів про наше тіло, у які ви не повірите
22:30
Топ-7 переваг прогулянок на свіжому повітрі
17:30
Коли і в кого виникає алкогольна амнезія
1:20
Шкода для здоров'я, котру несе купання у фонтанах
19:30
10 причин різкого погіршення пам'яті
17:30
5 ознак, котрі вкажуть на страждання організму від алкоголю
22:30
Як побутова техніка може нашкодити здоров'ю
10:30
Небезпеки для здоров'я, котрі чекають нас влітку
12:30
Предмети у квартирі, які можуть спровокувати алергію
22:30
5 плюсів для здоров'я, котрі дарує плавання
8:30
7 правил застосування засобів від комарів та кліщів
0:20
Чому на аптеках малюють змію
7:30
Від якої хвороби страждають програмісти та музиканти
1:20
5 видів каменів, які можна знайти в нирках
19:30
Куріння в 4 рази збільшує ризик коронарної хвороби серця
14:15
Як куріння впливає на домашніх тварин
12:30
Вода, яку краще не пити зранку
22:00
Чи можна пити воду з чайника?
6:20
Вплив домашньої пилюки на здоров'я
14:23
Ремонт кофемашин Нивона своими руками: как его осуществить?
9:00
Яка користь від перегляду телевізора?
13:00
Зручність та інновації: Магазин побутової техніки online
23:00
Небезпека частого щоденного миття
13:48
Як вибрати електричну зубну щітку
9:00
Чи можна їсти пророщену картоплю?
14:00
Несподівана користь поцілунків
0:40
Найкорисніша поза для здорового сну
23:00
Чому навесні частіше болить живіт?
14:00
Три корисні властивості крижаного душу
21:11
Аналіз ринку додатків для покращення якості сну
23:00
Шкода промокання ніг для здоров'я
6:20
Наслідки роботи з неправильною клавіатурою та мишею
15:30
Небезпечні квіти у вашому будинку
10:00
Чому люди сивіють від стресу?
6:20
Діти курців ростуть злими
0:40
Чого не можна робити, якщо у вас сонячні опіки?
22:00
Діти, яких народили у ці роки мають здоровіший мікробіом
15:49
Дотримуйтеся норми вживання кави і отримуйте лише користь від неї
Здоров'я в соцмережах: