Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


15 причин, через які він на тобі не одружиться

20:00, 02 Лист 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 1690 · 

Ти приготувала його улюблений борщ, розклала за кольором його шкарпетки, включила його улюблену музику і сіла чекати пропозиції. Він поїв борщ, надів шкарпетки, поспав під приємну музику і пішов ... залишивши кістка в тарілці і клубок у горлі. Чому ж він не поспішає одружуватися на такій розумниці й красуні як ти?


Весілля

Весілля



   Він вже одружений. Відклади глянцеві журнали і попроси "почитати" його паспорт. Можливо, в селі Васильки у нього вже є дружина і п'ятеро дітей. А ти думаєш, звідки він знає про дитячу вітрянку і жіночі розміри білизни?

    Ти запасний варіант. Поки він забиває шайбу у чужі ворота, ти на лавці запасних. Він "важливий" і "приємний", може під'їхати до бортика і ласкаво, по-батьківськи, потріпати тебе за вухо, але матч триває, і на полі йому набагато цікавіше.

    Він хоче купити машину. Ти не винна, що мама не купила йому в дитинстві машинку "он ту ... червоненьку". Він хлопчик, а хлопчики не люблять грати в дочки-матері. Чекай, поки йому стане нудно зі своєю машинкою, і він захоче чогось екстремального ... наприклад, зробити тебе своєю дружиною і пограти в дочки-матері.

    Він думає, що ти істеричка. Якщо ти весь час на межі аварії корабля, в будинку залишилися тільки картонні тарілки, а ти третій день ридаєш через втрачену пилки для нігтів, то немає нічого дивного, що він не поспішає встати перед тобою на коліно. І не говори йому про ПМС, він у тебе, здається, цілий рік.

    У нього мало грошей. У даній ситуації можеш радіти, тобі попалася порядна людина. Брак грошей в чоловічому гаманці призводить до двох результатів. Або він терміново одружується на "перспективній" дівчині з "перспективними" батьками. Або чесно визнає свою бідність і не одружиться, поки не заробить свій мільйон. І не намагайся йому розповідати про золоте серце і красиву душу. Твій чоловік знає, що до золотого серцю, краще додати золоту обручку, а до красивої душі, бажано докласти гарний будинок.

    Він "зализує" рани. Як би ти не сумнівалася, але у чоловіків теж є серце. Поранені і покалічені "стервами", "вампіршами" і "дияволицями", вони ледве встигають оговтуватися від ран. Перевір, може у нього за спиною ангельські крила і йому потрібно набагато більше часу, ніж звичайному хлопцеві.

    Він хоче грати. Ти думаєш, йому цікаво ходити з тобою по відділах косметики і мріяти про весільне вбрання? Забудь! У них зібралася онлайн-суперкоманда і зараз почнеться битва століття. Звичайно, добре, що ти піднесеш бутерброди і чай у найгарячіший момент, але ще приємніше, коли ти так само тихо зникнеш і залишиш його наодинці зі своїми монстрами ... до наступного перекушування.

    Він не хоче втрачати свободу. Як приємно не поспішаючи попити пивка з друзями, посидіти в лазні з дівчатками, і тут ... все псує твій дзвінок - "Дорогий, ти де?" А ввечері скандал на тему "Чиї ноги були довші". Воно йому треба?

    Він боїться стати зятем. Як не крути, але возити на дачу твою маму йому не дуже хочеться. А зображати дружну сім'ю, скопуючи грядки у вихідний, хочеться ще менше. Він не готовий розчулюватися тещиним банкам з помідорами, розмовам про прополюванні моркви і дегустувати самогон тестя. Досить того, що він терпить твої "цибульки на підвіконні".

    Він дорожить друзями. Вони дивуються, що він в тобі знайшов. Мало того що ти вирвала його з "доброї компанії", так ще й переодягнула в костюм і краватку. Ти думаєш, він забув свої джинси і футболку? Друзі бережуть його від твого втручання в його "особисте життя". Скоро він знову дістане улюблені кеди, а думка про одруження "заморозить" на найближчі п'ять років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 порад, які допоможуть вам вийти заміж

    Ти його дратуєш. Якщо ти перебуваєш на території свого "котика" з 20.00 до 24.00, він це здатний винести. Але вранці йому хочеться баночку холодного пива і копченої ковбаси. А тут ти зі своєю системою здорового харчування, прищиком на лобі, головним болем, останніми новинами "від секретарки", розповідями про крокодилову сумочку, чобітки, креми, гелі, растирки, притирання і все це з протяжним "нуууууу ... ти мене зовсім не слухаєш!"

    Він інтроверт. Або навіть соціопат. Він звик їсти курку один, прокидатися один, відпочивати один і жити один. Ти можеш бути у нього "за визначенням", але він знає, що ти будеш заважати йому їсти курку, прокидатися, відпочивати і жити одному. Якщо вирішиш складну задачу один + одна = одне, то є шанс, що він поділиться з тобою куркою і відведе в ЗАГС.

    Ти не вмієш готувати. Не думай, що твоя підгоріла яєчня і броколі на обід після пирогів і заливного його мами простимулюють його одружитися з тобою.

    Він любить порядок. Якщо ти вважаєш, що чашка на столі з вчорашнім чаєм нікому не заважає, а свої речі можна зберігати не тільки в шафі, але і на кухні, у ванній, під ліжком, на стелі, то не чекай розташування з його боку.

    Він тебе не любить. Каже, яка ти мила, хороша, добра, чудова, із задоволенням їсть твої котлети і залишається у тебе ночувати. Але не говорить про плани на рік, два, п'ять, про сім'ю, кохання і дітей. Мовчить, бо вже давно зрозумів, що ти мила, добра ... (див. вище), але зовсім не його "муза". На жаль, заради тебе він не готовий підкорити Еверест, знайти печеру Алі баби і переплисти океан.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
Здоров'я в соцмережах: