Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


9 кращих українських брендів косметики

07:00, 12 Лют 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я, Косметологія · Переглядів 18276 · 

Чомусь ми звикли любити все закордонне: якщо духи - неодмінно французькі, помади - бажано теж, зубні пасти - найкраще з Америки, а антивіковий крем - з Японії. А тим часом полки наших магазинів поступово завойовує косметична продукція зі скромним написом "made in Ukraine" дрібним шрифтом, на яку ми часто і уваги-то не звертаємо. А серед неї дуже навіть чимало вельми і вельми гідних продуктів - та й ціни радують.


Made in Ukraine

Made in Ukraine



У косметичній сфері в Україні сьогодні працюють трохи більше 20 компаній. І ці 20 компаній покривають 30% внутрішнього ринку, тоді як інші 70% - це експортна продукція родом з Франції, Ізраїлю, Німеччини та тієї ж Росії.
 
Які риси характеризують українських виробників косметики?
 
По-перше, спеціалізація. Пріоритет явно на боці засобів по догляду за волоссям (Магія трав, Salon, VelSilk, Злато трав, Зелена аптека), особою (Біокон, Bishoff, Demax), тілом (Fresh Juice, Крамниця мильних скарбів, Біокон).
 
Друга типова риса - наявність великої кількості марок у одного виробника. Так, компанія Ельфа випускає косметику 14 марок, Вельта-Косметик - 9, а той же Біокон працює переважно з однієї ТМ, але розширив її до рекордних 10 косметичних лінійок.
 
Третя особливість - цінова політика. Переважно українські компанії працюють в середньому і низькому цінових сегментах. Причому, на тлі багатьох конкурентів іноземного походження їх виділяє більш висока якість, а низька ціна стає потужним знаряддям залучення покупця.
 
Ще один цікавий факт: українські виробники останнім часом працюють переважно з сировиною від іноземних постачальників, а весь виробничий процес виконується відповідно до декларацій ЄС щодо фармацевтичної промисловості.
 
Виробники відкрито говорять про те, що українське походження в їх косметиці мають тільки рослинні екстракти, а антиоксиданти, вітаміни, емульгатори імпортуються з Німеччини, Франції, Великобританії, Австрії.
 
При цьому українські вчені нерідко розробляють унікальну рецептуру, яка потім запозичується тими ж іноземними виробниками.
 
А тепер представляємо вашій увазі топ-10 українських косметичних брендів, гідних уваги самих вибагливих покупців.
 
Біокон. Одна з найвідоміших українських марок з більш ніж 20-річною історією, родом з Донецька. Акцент у виробництві ставлять на використання натуральних компонентів, зокрема, цілющого екстракту морської п'явки.
 
Асортимент різноманітний: близько 100 найменувань, від засобів для догляду за шкірою обличчя до антицелюлітних і сонцезахисних серій. Продається ця косметика і в рядових супермаркетах, і в спеціалізованих аптеках. Ціни - нижче середнього.
 
Каетана. Ця марка випускається в Києві. Вона стала першою серед українських виробників, які насмілилися завоювати ринок професійної косметики.
 
Асортимент на сьогоднішній день включає більше 50 косметичних продуктів професійної дії, включаючи пілінги, маски, СПА-препарати для тіла і масажні засоби. Ціни - середні і вище середнього.
 
Beauty skin. Українська марка декоративної косметики в категорії мас-маркет. Також випускає популярні креми для рук і для обличчя, засоби після гоління для чоловіків. Виготовляється з європейської сировини відповідно до європейських стандартів якості. У складі оптимально поєднуються натуральні інгредієнти і родинні шкірі елементи. Ціни - нижче середнього.
 
Color Me. Одна з небагатьох українських марок декоративної косметики. Заснована в 1999 році в Україні, хоча виробництво частково знаходиться на базі іноземних фабрик - в Німеччині, Франції, Італії. Популярна серед візажистів. Ціни - середні, якість досить висока. Продається в магазинах мереж Єва, Простір, Космо, ДЦ і косметичних відділах супермаркетів.
 
Etual cosmetics. Приватна українська компанія, створена в 1999 році в Дніпропетровську і спеціалізується на виробництві декоративної косметики, включаючи лаки для нігтів. Компанія співпрацює з багатьма європейськими науковими лабораторіями, закуповує інгредієнти у Франції і Німеччині. Широко представлена в магазинах мереж Єва і Простір.
 
Iren Bukur. Іменна марка, створена Іриною Букур на базі компанії "Центр медичних технологій ім. Л.Г. Москаленко". Марка випускається під девізом "жива натуральна косметика".
 
У складі - натуральні компоненти, тому термін придатності гранично короткий і навіть упаковки досить лаконічні, в еко-стилі. В асортименті представлена засоби для догляду і декоративна косметика. Продається в фірмових корнера в ТЦ, через інтернет. Ціни - середні і вищі за середні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 косметичних засобів, які варто зберігати в холодильнику
 
NATURE.med. Марка англо-українського походження. Косметика виробляється в Україні, а розробляється англійськими вченими з компанії Georg BioSystems. Всі кошти на 96% складаються з натуральних інгредієнтів і відносяться до категорії еко-косметики. Основний активний інгредієнт - флавони цибулі, біологічно активна речовина, здатне зволожувати шкіру на клітинному рівні, надавати антиоксидантну, протизапальну і антибактеріальну дію. Нещодавно випущена нова серія - проти випадіння волосся. Ціни - нижчі за середні.
 
Piel Cosmetics. Молода і дуже амбітна марка, створена в 2008 році і випускає професійну косметику для догляду за шкірою. В якості ключових компонентів використовують гіалуронову кислоту і нано-срібло, які дають ефект інтенсивного зволоження, регенерації і захисту шкіри. У складі немає ароматизаторів, барвників і парабенів. Поширюється косметика цієї марки через інтернет-магазини, косметологів і деякі мережі аптек. Ціни - вище середніх.
 
Salon Professional. Це марка, популярна не тільки в Україні. Спочатку під нею випускалися кошти для догляду за волоссям - шампуні, маски, кондиціонери комплексної дії по вельми привабливим цінами, для домашнього та професійного використання.
 
Сьогодні Salon Professional - це ще й спеціалізовані лінії косметики і аксесуарів для роботи професійних візажистів, перукарів, майстрів манікюру. Продається продукція в відділах супермаркетів і аптеках. Ціни - нижчі за середні. Бренд належить групі компаній Ельфа.
 
Джерело: makeup-review.com.ua


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
11:00
Позбуваємось від другого підборіддя без операції
21:00
Скільки годин потрібно спати у літньому віці?
9:00
5 причин приймати холодний душ
1:19
Як швидко кинути курити?
12:30
Вплив безпліддя на психічне здоров'я
11:00
Поради для вибору якісних прокладок
18:00
Небезпечний вірус, який передається через поцілунки
12:30
Найбезпечніші зачіски для збереження здоров'я волосся
11:30
Небезпека клімаксу та пізньої менопаузи
13:13
Чому зростає кількість випадків онкогінекологічних захворювань серед жінок?
19:45
Чи можна називати метеозалежність хворобою?
12:00
Методи використання олії чайного дерева у домашньому догляді
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
15:30
Частина тіла, яку не можна мити щодня
11:00
Важке похмілля потребує лікарського втручанння
22:00
Чому шкідливо довго сидіти на унітазі?
Здоров'я в соцмережах: