Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 корисних звичок для збереження краси

08:00, 17 Бер 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я · Переглядів 1615 · 

Початок весни - саме час переглянути деякі зі своїх звичок. Навіть якщо нічого радикально не міняти, можна обмежитися зовсім невеликими кроками, буквально baby steps. Головне, щоб вони були в правильному напрямку.

Очищення шкіри

Очищення шкіри



1. Починайте свій день зі склянки теплої води з лимоном

Ця найпростіша зі звичок може зробити багато чого для самопочуття і здоров'я організму в цілому. Стакан води з лимоном буде працювати як будильник для організму, включаючи обмінні процеси і сприяючи здоровому травленню. Незважаючи на кислий смак, лимон запускає в організмі лужну реакцію, що відповідає за придушення патогенних процесів і відновлення кислотно-лужного балансу. Потім лимон - це відмінне джерело вітаміну С, необхідний нам в боротьбі з вірусними інфекціями і стресом.

Для зовнішності вода з лимоном теж робить чимало: аскорбінова кислота, що міститься в лимонах, є сильним антиоксидантом, чий позитивний відгук - рівний колір обличчя. Ефект Детокс теж обов'язково відіб'ється на стані шкіри, адже лимон підвищує функції печінки і таким чином очищає кров. Крім цього, вчені з'ясували, що ранкова склянка води підвищує метаболізм, що сприяє зниженню ваги.

2. Заведіть звичку робити сухий масаж

Сухий масаж щіткою - надзвичайно корисна і проста процедура. Сенс в тому, що ви розтираєте тіло спеціальною щіткою довгими рухами строго у напрямку до серця. Процедуру найкраще робити вранці перед прийняттям душу. Всього за 5-7 хвилин енергійних рухів тіло отримає хороший масаж, шкіра - ексфоліацію, а лімфатична система - стимулюючий ефект. Адже відомо, що лімфа не має насоса, відтік міжклітинної рідини може бути сповільнений. Зазвичай це проявляється набряком, втратою пружності, уповільненням обмінних процесів. Однак, ввівши такий масаж в щоденну практику, ви помітите результати вже через місяць.

Для сухого масажу бажано купити спеціальну масажну щітку з натуральної щетини. Такі щітки стоять недорого, а служать довго. Мій улюблений варіант - овальна щітка, яка одягається на руку, вона найзручніша.

3. Приділіть увагу ретельному очищенню шкіри ввечері

Якщо ви очищаєте обличчя серветками або обмежуєтеся протиранням обличчя тоніком або міцелярною водою, то рекомендую скоріше розлюбити ці способи. Ваше обличчя гідно того, щоб йому приділили часу і уваги, особливо ввечері. Косметологи, дерматологи, б'юті інсайдери в один голос рекомендують ввечері практикувати двофазне очищення, називаючи цей крок найважливішим на шляху до досягнення красивої і сяючої шкіри.

Макіяж, сонцезахисні засоби, пил і бруд потрібно ретельно видалити з обличчя. Для цього найкраще підходить очищення за допомогою натуральних олій і бальзамів, причому незалежно від типу шкіри. Це буде перший етап очищення. Після видалення масляного засобу найкраще обличчя очистити, використовуючи кремовий очищувач або гель. І тільки після цього другого етапу шкіра буде вважатися по-справжньому чистою і найкращим чином підготовленою до прийняття догляду.

Результати хорошого очищення шкіри обличчя не забаряться проявитися вже на другий-третій день. Побачивши власну шкіру більш чистою і гладкою, дуже легко знайти привід витрачати на вечірній догляд трохи більше часу. А вранці із задоволенням відзначити, що і макіяж лягає набагато краще.

4. Купуйте сироватку з вітаміном С

Вітамін С хороший не тільки в склянці води натще. Науково доведено, що на зовнішність набагато більше впливає вітамін С, нанесений на шкіру, а не спожитий всередину у вигляді лимона або журавлини. А оскільки аскорбінова кислота є одним з найсильніших anti age засобів, косметика з вітаміном С зараз переживає справжній розквіт.

Відомо, що саме цей вітамін відіграє ключову роль у виробленні колагену. По-перше, він допомагає формувати поліпептидний ланцюжок, який утворює проколаген, внутрішньоклітинний попередник колагену. По-друге, вітамін С бере участь в процесі активації ензимів, відповідальних за перетворення проколагену в колаген. Таким чином, вітамін С бере участь у всіх етапах формування колагену, відповідального за сильну, пружну, молоду шкіру. Крім того, це сильний антиоксидант і помічник в боротьбі з ультрафіолетом.

5. Скоротіть або відмовтеся від споживання цукру

Про зв'язок рафінованого цукру і зовнішності багато говорять. Днями було опубліковано інтерв'ю з кухарем, які працюють в сім'ї Жизель Бюндхен і її чоловіка Тома Бреді. Шеф Allen Campbell повідомляє, що меню пари і їх дітей на 80% складається з овочів, а на білий цукор накладено найсуворішу заборону. Аллен безапеляційно говорить: "Цукор - це смерть людей". І пояснює: "Якщо ви їсте цукор і вуглеводи, хоча це роблять багато людей, то ваш організм закислен, а це викликає хвороби".

Якщо одна з найбагатших і найкрасивіших пар світу відмовляється від цукру для себе і своїх дітей, то вони напевно розуміють, навіщо це роблять. Весь їх раціон максимально протизапальний. Сахару там точно не місце.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

13:30
Обираємо найкращі засоби для інтимної гігієни
12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
Здоров'я в соцмережах: