Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 помилок в макіяжі, які вас старять

08:30, 29 Гру 2015 · Категорія: Жіноче здоров'я, Косметологія · Переглядів 3260 · 

У молодості так хотілося додати собі пару-трійку солідних рочків, щоб тебе, сімнадцятирічну, приймали за панночку 20 років. Щоб виглядати старше і, як тоді здавалося, сексуальніше, ми додавали собі вік за допомогою макіяжу. Але з віком все змінюється, тепер хочеться засобами того ж макіяжу пару-трійку років скинути, а якщо пощастить призвичаїтися, то і десяток років. Давайте подивимося, які звичні прийоми макіяжу роблять нас старше, додають небажані роки.


Догляд відповідно до віку

Догляд відповідно до віку



1. Товстий шар тонального крему

Одна з найбільших помилок макіяжу для жінок після 30 років - це накладення щільного шару тонального крему. Бажання приховати небажані прояви віку такі, як пігментні плями, розширені пори і круги під очима, призводить до зворотного результату: тональний крем скупчується в перших зморшках, які тільки позначилися, роблячи їх глибшими і фактурнішими. У результаті ще моложаве обличчя виглядає злегка пом'ятим і втомленим, додаючи вам ще 5 років до вашого віку.

Щоб надати шкірі молодий вигляд, використовуйте рідку зволожуючу основу з легкою текстурою, додатковий ефект молодості додадуть мерехтливі елементи в тональному кремі.

2. Голі брови

Ще однією огидною помилкою макіяжу для жінок старшого віку є звичка вискубувати брови "в ниточку". У результаті погляд виходить лисим, дурнуватим, старомодним, але аж ніяк, не молодим. Забудьте цю жахливу звичку, що прийшла до нас з 60-х, брови-ниточки давно вже вважаються поганим тоном. Зараз в моді природна форма брів, яка красиво оформляє погляд, надає йому осмисленості і натуральної краси. З такими бровами ви будете виглядати молодше.

3. Багато коректора

Коректор може бути нашим кращим другом або нашим найлютішим ворогом, коли справа доходить до використання його в певному віці "трохи за ...". Вибирайте легкі текстури і гарненько розтушовуйте консилер, оскільки він також, як і важкі тональні креми здатний забиватися в зморшки і підкреслювати їх. Якщо не впевнені, що підібрали правильний, відповідний саме вам засіб, краще взагалі відмовтеся від його використання.

4. Велика кількість пудри

Ви вже зрозуміли, що все, що надмірно у віковому макіяжі не вітається. Це правило також стосується і пудри. Якщо у вас жирна шкіра, застосування пудри протягом дня може бути обгрунтованим, щоб отримати матовий тон. Але якщо ви будете накладати пудру прямо на жирне обличчя, вона ляже плямами, нерівно, занадто товстим шаром, що в підсумку буде працювати проти вас.

Видаліть надлишки жиру на обличчі сухою серветкою, а потім легенько припудріть його розсипчастою пудрою з мерехтливими частинками, попередньо здувши надлишки пудри з кисті. Придбайте цю хорошу звичку - струшувати надлишки пудри з кисті, перш ніж обробити нею обличчя. Цей простий жест позбавить вас від землистого відтінку, тьмяної шкіри і нерівного нанесення засобу, що також додає років.

5. Рум'яна "а-ля запалі щоки"

В юності досить ефектно виглядають рум'яна, які наносяться від скронь по діагоналі до кутів губ, такі собі темні смуги, які роблять обличчя більш рельєфним, худим і сексуальним. Але з віком треба міняти свої звички. Ваші щоки і так опали, що обумовлено фізіологією, тому, щоб надати обличчю моложавості, необхідно змінити тактику нанесення рум'ян.

Зупиніть свій вибір на природному, але яскравому кольорі, відмовтеся від темних відтінків. За допомогою кисті для рум'ян нанесіть колір тільки на яблука щік, це дещо округлить обличчя, зробить щічки повнішими, додасть вам більш молодий і квітучий вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 порад, як виглядати молодшою на кілька років

6. Темний контур губ

Колись різко окреслені губи були в моді, але час іде, тенденції змінюються. Зараз модно на губи наносити тільки трохи блиску. Щоб виглядати молодше, вам потрібно відмовитися від темного контурного олівця і різко окреслених губ. Однак якщо з віком природний привабливий контур був втрачений, варто його злегка позначити. Використовуйте для цього олівець, який максимально збігається з природним відтінком ваших губ. Не перестарайтеся, лише злегка відновіть контур і розтушуйте його до центру рота. Не використовуйте темні матові помади, з ними губи виглядають сухими і зморшкуватими. Покрийте губи блиском або легкою прозорою помадою, що додає їм вологий вигляд.

7. Геть чорний!

Чорний колір старить всіх, додає року навіть дуже молодим дівчатам, а що говорити про зрілих панянках! Відмовтеся від використання чорного олівця, як для брів, так і для очей. Для макіяжу брів використовуйте тон максимально наближений до кольору волосся, можна навіть на тон-дві світліше, а для очей використовуйте кольорові олівці: коричневий, хакі, фіолетовий, сріблястий - залежно від відтінку ваших очей. Так ви зможете підкреслити свій унікальний кольоротип і виглядати набагато свіжіше.

Що ж, тепер у вас є 7 підказок, щоб виглядати молодше і більше не робити помилок, які в юності були так доречні. Бажаємо вам ще дуже довго виглядати набагато молодше за свої роки, а головне - відчувати себе молодими!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
11:00
Позбуваємось від другого підборіддя без операції
Здоров'я в соцмережах: