Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 найбільш поширених міфів про чоловіків

22:00, 14 Лют 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1750 · 

Ви впевнені в тому, що ті прописні істини, які ви знаєте про чоловіків - дійсно правдиві? Поспішаємо вас розчарувати: ви перебуваєте під владою міфів! Хочете в цьому переконатися?


Розвінчуємо міфи

Розвінчуємо міфи



Він змінюється!
Зовсім ні. З віком чоловік додає хіба що у вазі, набирається професіоналізму на роботі. А ось його натура залишається все та ж, що і в юності. І якщо ваш улюблений на першому побаченні до хрипоти сперечався з офіціантом, підозрюючи його в обрахунку на п'ятдесят копійок, будьте впевнені: розгубивши шевелюру і натуральні зуби, він залишиться все тим же скнарою. Правда, у вас є шанс обернути цю якість на користь сім'ї. Нехай, скажімо, економить на проїзді в маршрутці для того, щоб зібрати гроші на новий телевізор.

Він повинен бути сильним
Зрозуміло, на людях, скажімо, в офісі, навколишні повинні бачити, який він чоловік на всі сто: сильний, стійкий, завзятий. Але майте на увазі: не варто вимагати від нього бути таким же сталевим і вдома!

Так, він сильний на людях, а вдома кожному Супермену хочеться бути слабким і ніжним котиком. Чутливим, іноді до сліз сентиментальним. І мудра дружина створить всі умови для цього. Це прекрасне перевтілення від альфа-самця в бета-самця - секрет щастя багатьох сімей, і створює цей щасливий сценарій саме жінка. У Ведичній культурі сказано: чоловік не вдома працює, а вдома відпочиває. Жінка вдома працює і поза домом відпочиває! Скористайтеся мудрістю древніх.
 
Хоче - значить, любить
Якщо він хоче з вами сексу, то це означає тільки те, що він хоче з вами сексу - і нічого більше! Причому причин його бажання може бути безліч, від банального бажання відчути себе Володарем Всесвіту (ну, або хоча б однієї жінки) до ідентифікації вас особисто як самого підходящого об'єкта для постільних утіх. Секс і любов, на жаль, у чоловіків в свідомості укладені на абсолютно різних поличках.

Він упевнений в собі як в чоловікові
Насправді кожен, навіть самий крутий і сексуальний, боїться облажаться.

Багато жінок говорять, що невпевнені в своєму професіоналізмі як коханки і, мовляв, тому бояться змінювати партнера. Цей, старий, вже знає, і йому все підходить, а новий "напевно пробував так багато шикарних жінок, що буде розчарований мною".

Жінки, прокиньтеся! Комплексів і страхів у чоловіків більше, ніж у нас.

Тому що нам, жінкам, не страшна імпотенція, передчасне сім'явиверження, глузування щодо того, що "він не встав". Ах да: ми абсолютно не боїмося порівнянь з "колишньою", а якщо і напружуємося з цього приводу, то зовсім трохи. А от для чоловіка фраза, вимовлена жінкою: "Так, мій колишній таке в ліжку витворяв!" звучить як вирок.
 
Він завжди хоче сексу
Це, напевно, найпоширеніший міф про чоловіків. Однак, як і у жінок, у сильної статі бувають періоди небажання. І не тому, що він вас не любить, просто:
- У нього інші проблеми або плани, які повністю заволоділи його головою - він дуже багато про щось думає, і думки не покидають його мозок. Щоб ви знали: поки включена голова - голівка не включається. У чоловік, який багато думає, вся енергія знаходиться нагорі, в голові, і не наповнює його нижні центри. У такі періоди він не відчуває бажання;
- В осінньо-зимовий період, коли немає сонця, дуже знижується лібідо і відсутнє сексуальне бажання;
- Він погано харчується і їсть продукти, які роблять його важким, замість того щоб наповнювати енергією;
- Ви образили його "самість", десь в побутових моментах не дали відчути себе сильним або самі повели себе як мужик. Як можна вас бажати після цього, він таки не гомосексуаліст?!
- Або банальні проблеми з грошима, при яких чоловік мало що взагалі хоче, крім грошей.
 
Всі чоловіки - збоченці
Ну так, однак тільки в тому випадку, якщо слова "збочення" і "фантазії" для вас - синоніми. А чим хороші еротичні фантазії? По-перше, тим, що вони нескінченні, а по-друге, тим, що не факт, що ви їх коли-небудь дізнаєтесь, а тим більше реалізуєте. Найважливіше, щоб саме ви стали тією, яка приймає його цілком і повністю з усіма його фантазіями. Говоріть з ним, самі діліться з ним своїми збоченнями. Ніколи не засуджуйте і не смійтеся навіть поглядом. Єдине, що він повинен від вас відчувати: "Мені теж цікаво, давай спробуємо!"

Вносьте регулярно самі якісь витівки в ваш сімейний секс. Стати його найвідвертішій фантазією.
 
Всі лисі - темпераментні в ліжку
Почасти частка істини в цьому твердженні є. У чоловіків, які рано втратили волосся, дійсно високий рівень чоловічих гормонів. Медицина має докази сексуальність лисих чоловіків, так Гамільтон Джеймс, доктор за освітою, в середині двадцятого століття визначив причину облисіння як надлишок тестостерону, чоловічого гормону. Цей гормон призводить до підвищеної статевої активності і відмирання цибулин на голові. Найчастіше цей процес починається з вісімнадцяти-двадцяти років, а пік припадає на тридцять п'ять років, а далі облисіння не так помітно!

Однак правда й те, що показниками темпераменту є не тільки лиса верхівка, а й інші чинники: стан здоров'я, натура, характер. Не поспішайте записувати всіх лисих в секс-символи, хоча і не відвертайтеся від лисіючого мачо: можливо, він в ліжку витворяє чудеса!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки заходить на порносайти
 
Стрункі та підтягнуті хлопці - погані коханці, а кремезні - невтомні
Якщо вам здається, що у кремезного все пішло в корінь, то подумайте про гнучкість. Стрункі та підтягнуті - живі і рухливі, як в житті, так і в ліжку. Так що дивіться, скоріше, не на тип складання, а на поведінку передбачуваного коханця. Якщо він живчик, то, швидше за все, і в ліжку не буде лінуватися. Якщо ж з усіх розваг воліє сидіння на дивані з пивом, то і в сексі напевно не хапає зірок з неба.

Найкращі коханці - ті, хто не напружується на роботі
Мовляв, інтелектуали майже всі нецікаві в ліжку, як, втім, і трудоголіки. Адже весь їх запал йде на те, щоб будувати кар'єру (заробляти гроші, просто тупо працювати). А ось визнані в колективі ледарі - хороші коханці!

Ледарі, можливо, і хороші коханці, але нецікаві і ледачі в усьому. Людина однаково проявляється у всіх сферах свого життя. У сексі, як правило, всі такі, які є насправді: без масок, абсолютно голі з усією своєю правдою. До речі, інтелектуалу, можливо, і складніше включити темперамент і відключити мізки, але коли це відбувається, він дуже глибокий, вдячний і цікавий коханець. З безліччю фантазій і ніжності!
 
Багато говорить про секс - поганий коханець!
Значить, весь йде в слова і розмови про секс, а в ліжку з ним робити нічого - так вам здається. Насправді, все не так просто.
Чоловік, у якого багато енергії на спокушання жінок, іноді має і дуже сильний потенціал в ліжку. Правда, можливо, він буде грубуватий і "швидкий". Ті, хто здатні довго, красиво і галантно доглядати, як правило, виявляють себе в ліжку справжніми гурманами.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

21:00
Чому позитивні люди менше хворіють
9:30
Три фактори, через котрі ми гриземо нігті
22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
Здоров'я в соцмережах: