Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


20 щоденних звичок дівчат з ідеальним пресом

05:20, 22 Січ 2016 · Категорія: Схуднення, Вправи для схуднення · Переглядів 1628 · 

Бери з них приклад, і твій прес вже ніколи не буде колишнім! Озброюйся порадами дівчат, яким вдалося добитися ідеального результату!

Корисні звички

Корисні звички



1. Вони регулярно пробують нові вправи. "Наші тіла прекрасні, але вони швидко до всього пристосовуються, тому потрібно вносити різноманітність у свій режим. Тому я рідко виконую один і той же комплекс вправ більше двох разів".

2. Вони ставлять перед собою реалістичні цілі. "Замість того, щоб марити в спортзалі ідеальним пресом, я думаю про те, як би вистояти планці на 10 секунд довше або продовжити пробіжку на 5 хвилин".

3. Вони зосереджені на якості, а не кількості повторень. Під час занять Кармел не фокусується на певній кількості повторів, адже, виконуючи вправу неправильно, ти знижуєш її ефективність. Замість цього дівчина радить пригальмувати і відпрацьовувати техніку. "Так я відразу відчуваю різницю і результат з'являється набагато швидше".

4. Вони грамотно розподіляють час заняття. Кармел радить включити в своє тренування вправи на всі групи м'язів. А саме - високоінтенсивні інтервальні тренування, які спалюють багато калорій і зміцнюють тіло. Вона також зазначає, що накачати прес можна за кілька днів, але він не буде помітний під шаром зайвого жиру.

5. Вони правильно харчуються. Неможливо наростити м'язи, в тому числі м'язи преса, без належного раціону. Зокрема, Кармел не веде облік розміру порцій і кількості калорій, повністю довіряючи відчуттю ситості.

6. Вони воліють нежирне м'ясо і складні вуглеводи. "Я люблю м'ясо, але намагаюся вибирати більш легкі види - курку, рибу, але все ж я дуже люблю стейки", - розповідає Кармел і зазначає, що не виключає з раціону крохмалисті овочі і вуглеводи. У її меню є ямс, солодка картопля, рис, кіноа і цільнозерновий хліб, але ніяких технологічно оброблених продуктів.

7. Вони вживають багато рідини. Фрукти та овочі, серед яких різні види капусти, - корисний і багатий джерело необхідної для організму вологи.

8. Вони роблять собі поблажки. "Як мама двох дітей, у мене не виходить завжди харчуватися правильно. Але я намагаюся їсти все в міру, навіть піцу, адже це улюблене блюдо моєї сім'ї. Думаю організму потрібно іноді давати і "погану" їжу, щоб він правильно сприймав "хорошу". - Аманда Лі, фітнес-зірка Instagram і персональний тренер

9. Вони п'ють багато води. Аманда стверджує, що випиває 3-4 літри води в день і уникає алкоголю. "Я п'ю вино, але знаю міру".

10. Вони відмовляються від конкретних продуктів. "Я не довіряю дієтам, але обмежую себе в білих вуглеводах з цукром", - розповідає Аманда, яка переконана, що це - головні складові технологічно оброблених продуктів. Крім того, в подібній їжі часто не вистачає клітковини. "Я віддаю перевагу білковим продуктам, овочам і коричневому рису".

11. Вони роблять планку замість присідань. "Планка - моя улюблена вправа для пресу, так як вона набагато ефективніше для м'язів кора, ніж класичні присідання. Крім того, воно активніше задіє м'язи живота". Кіра Стоукс, тренер і автор власної фітнес-методики

12. Вони їдять вранці вуглеводи. На думку Кіри, ідеальний сніданок - це вівсянка з волоськими горіхами і мигдалем або кіноа з овочами. Але перед тренуванням дівчина скорочує кількість вуглеводів, воліючи роли з авокадо, огірком і коричневим рисом. Також в її раціоні присутні легкі білки і овочі.

13. Вони уникають солі. Зокрема, відмовлятися від солі Кіра радить перед зйомками, щоб продемонструвати свій прес в кращому вигляді.

14. Вони люблять спаржу і диню. Спаржа - натуральний діуретик, який допомагає вивести зайву вологу, а диня - один з смачних і корисних продуктів для плоского живота.

15. Вони виконують кардіо вправи. "Саме кардіо надає моїм "кубика" такий вид", - розповідає Стоукс, яка 4-5 разів на тиждень займається бігом, варіюючи швидкість і інтенсивність тренування. В інші дні Кіра воліє плавання, велоспорт і еліптичні тренажери.

16. Вони стрибають зі скакалкою. Правильно виконані стрибки непомітно, але ефективно задіють м'язи кора. Астрід Свон, персональний тренер і модель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як накачати ідеальний прес за 8 хвилин вдень

17. Вони завжди тримають себе в тонусі. Астрід радить не розслаблятися ні на хвилину. А саме - втягувати живіт і "замикати" грудну клітку не тільки на тренуваннях, а й у вільний від занять час. Габі Діаз, переможниця 12-го сезону телешоу "Ти думаєш, ти можеш станцювати?"

18. Вони п'ють воду перед кожним прийомом їжі. Іноді ми плутаємо спрагу і відчуття голоду, тому ця звичка допоможе уникнути споживання зайвих калорій. Крім того, Габі зазначає, що звичка пити воду допомагає їй харчуватися збалансовано, адже прес танцюристів також напряму залежить від здорового раціону.

19. Вони тренуються в будь-яких умовах. Щодня Габі робить 100 скручувань і 1 хвилину в планці. "Це обов'язкові пункти, які я можу виконати де завгодно".

20. Вони регулярно перекушують. "Замість того, щоб три рази на день їсти дуже ситні страви, я перекушують протягом дня. Це допомагає зберігати швидкий обмін речовин".

Джерело: Cosmo.com.ua


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
5 порад, як розпочати боротьбу з ожирінням
8:30
4 кроки до ефективного схуднення
19:30
7 відмазок, які не дають нам займатися спортом
11:00
Як пити оцет для схуднення?
22:00
Як скинути вагу після 40 років?
15:30
Ідеї здорового перекусу на схудненні
23:30
Голодування чи здорове харчування: який підхід кращий?
10:00
Спосіб спалювання вісцерального жиру на животі
23:00
Суп-пюре з авокадо для схуднення
11:00
Японський метод схуднення за допомогою чаю
6:20
Лікарі розповіли, як схуднути без дієт
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
15:30
Цикорій допоможе схуднути
0:20
Продукти, які не дозволяють схуднути
23:30
Шоколад, який сприяє схудненню
17:00
Препарати для схуднення не замінять спорт
19:45
Як швидке схуднення шкодить здоров'ю?
0:40
Особливості схуднення без відмови до солодкого
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
17:00
Шоколад може приносити користь навіть тим, хто худне
11:00
Як схуднення впливає на вигляд обличчя у різному віці?
19:45
Білок допомагає плавно худнути
9:00
4 фрукти, які можна їсти на схуднення
21:00
Дефіцит цього вітаміну не дозволяє схуднути
11:00
Поради для схуднення у літньому віці
10:00
Причини невдач у схудненні
9:00
Продукти для сніданку, які не дозволяють схуднути
23:00
Вік для найефективнішого схуднення
19:45
Спеції, які спалюють жир
23:00
Порада, яка допоможе позбутись від пивного живота
17:00
Чому обличчя старіє під час схуднення?
15:00
Рецепт курячого філе на схудненні
23:00
Два ранкові напої для схуднення
15:30
Чому заняття спортом не сприяють схудненню?
15:30
Звуки їжі допомагають скидати зайву вагу
23:30
Напої, які перешкоджають накопиченню жиру
17:00
2 дії для швидкогого схуднення
10:00
Рецепт корисного напою для схуднення
11:00
Як правильно пити воду для схуднення?
9:00
Хитрощі для зменшення живота
Здоров'я в соцмережах: